Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Supa de primavara cu gogosele de legume, carne de pasare si branza

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta supa este grozava primavara, cand toate legumele si zarzavaturile sunt proaspete.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente supa de primavara cu gogosele de legume, carne de pasare si branza:
1/2 pasare, 2 morcovi, 1 telina mica, 1 patrunjel, 3 fire ceapa verde, 100 g spanac (sau stevie, loboda etc.), 1 ardei gras, 1 cartof, 2 rosii, 50 g branza de vaci, 50 g swaiter , 4 oua, 2 linguri smantana, 50 g unt, 3 linguri ulei, 50 g faina, sare, piper, putin cimbru.
Preparare reteta

Supa de pui

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Supa de pui este un aliment usor, dietetic, potrivit in special persoanelor care tin regim sau sunt in convalescenta, sau in timpul verilor calduroase.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente supa de pui:
500 g carne de pui, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ceapa
sare, patrunjel verde.
Preparare reteta

Supa de rosii

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: O reteta de supa de rosii fara carne.
Reteta mancare de post
Ingrediente supa de rosii:
1/2 l suc de rosii, 1 ceapa, 1-2 morcovi, 1 radacina de patrunjel, 150 g telina, 1 lingura ulei, sare
Preparare reteta

Supa de rosii II

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Verdeata (marar si patrunjel tocat) nu trebuie sa lipseasca de la supa de rosii. Dresul cu unt si smantana fac supa de rosii mai gustoasa si mai nutritiva.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente supa de rosii ii:
1,5 kg rosii, zarzavat de supa, 2-3 linguri de orez, 3 linguri smantana, 1 bucatica de unt, verdeata
Preparare reteta

Supa de telina

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: germana
Descrierea retetei: O supa delicioasa ce poate fi servita cu crutoane sau diferite betisoare din aluat.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente supa de telina:
400 g de telina, 500 g de cartofi, 50 g de margarina, 1 pahar de smantana, 230 g de branza telemea, sare, piper, patrunjel.
Preparare reteta

Supa de varza

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Supa de varza este un aliment indicat in special in curele de slabire, dar poate fi servita cu placere si de persoanele care nu tin regim, daca dregem supa de varza cu smantana.
Reteta mancare de post
Ingrediente supa de varza:
2 litrii apa , 1kg varza, 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, o lingurita faina, sare, 1 virf de cutit cimbru, 1 felie de unt, optional: 200 ml smantana
Preparare reteta

Supa de zarzavat cu praz

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Supa de zarzavat este recomandata in special in timpul verii, fiind o reteta de mancare usoara si care va mentine hidratat.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente supa de zarzavat cu praz:
1 ceapa mare, 2 morcovi, 1 telina , 1 pastarnac, o radacina de patrunjel, un praz , cativa cartofi, Vara se adauga: 2 ardei grasi, 2-3 rosii, un dovlecel, multa verdeata
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.