Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Ciorba de burta

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta traditionala romaneasca de ciorba de burta.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente ciorba de burta:
500 g burta de vita prefiarta, 300 g oase vitel, cu cartilaje sau carne, 500 g zarzavat de supa (morcov, telina, patrunjel), 100 g ceapa, 1 capatana de usturoi, 2 galbenusuri, 100 ml smantana, 2 lamai, frunze de leustean si telina,
Preparare reteta

Ciorba de carne afumata cu tarhon

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O ciorba foarte gustoasa, usor picanta, care va fi in mod sigur apreciata de familia dumneavoastra.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente ciorba de carne afumata cu tarhon:
1 1/2 l apa, 400 g carne afumata, 1 l bors , 1 lingura cu faina, 3-4 cartofi, 2 linguri de smantana, tarhon,
Preparare reteta

Ciorba de cartofi

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O reteta de ciorba de post simplu de pregatit si care se poate prepara in aproximativ 1 ora.
Reteta mancare de post
Ingrediente ciorba de cartofi:
600 g de cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1/2 litru zeama varza, leustean
Preparare reteta

Ciorba de fasole uscata

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Ciorba de fasole uscata pregatita dupa aceasta reteta culinara este foarte gustoasa si nu va da probleme de digestie. Ciorba de fasole se acreste cu suc de rosii, daca o dorim mai acrisoara.
Reteta mancare de post
Ingrediente ciorba de fasole uscata:
250 g fasole uscata, 1 ceapa, 1 morcov, 1 radacina patrunjel, 100 g telina, 1 ardei gras, 5 -6 rosii (iarna suc de rosii si 1 lingura de bulion), patrunjel verde tocat, sare, 3 linguri ulei
Preparare reteta

Ciorba de loboda

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Ciorba de loboda este o reteta culinara excelenta primavara, cand verdeturile sunt proaspete. Eu prefer loboda rosie, pentru ca da o culoare frumoasa ciorbei, dar poate fi folosita si loboda verde.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente ciorba de loboda:
2-3 legaturi de loboda, 1 salata, 2 legaturi ceapa verde, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/2 l bors sau 2 lamai, 2 oua, 100 g costita sau kaizer afumat, 1 lingura faina, 1/2 legatura leustean, 2-3 linguri ulei, ,
Preparare reteta

Ciorba de loboda cu carne afumata

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O ciorba de primavara, preparata din zarzavaturi proaspete. Carnea afumata ii va conferi un gust deosebit.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente ciorba de loboda cu carne afumata:
2 l apa, 500 g carne afumata, 1 farfurie adanca cu loboda, 4 fire de ceapa verde, marar, 3-5 catei de usturoi, 1 ceasca mare cu lapte acru sau iaurt, 1 lingura faina, 2 linguri lapte, otet de mere
sare.
Preparare reteta

Ciorba de miel (bors de miel)

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta este reteta de ciorba de miel pregatita in mod traditional de Paste. La ciorba de miel se pot pune si maruntaiele de miel dar de obicei din acestea se pregateste drobul. Borsul de miel este servit cald, cu smantana, si presarat cu verdeata proaspata, tocata marunt.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente ciorba de miel (bors de miel):
capul, oase de miel, 250 g zarzavat de ciorba (patrunjel, morcov, telina), verdeata pentru ciorba de miel: tarhon, leustean, 1 ceapa, 500 ml bors, 1 lingura orez, 100 ml smantana, 1 galbenus, 2 linguri ulei, sare,
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.