Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Placinta cu branza si spanac

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:pizza placinte paine. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Placinta cu branza si spanac este delicioasa si poate fi luata la pachet, la scoala sau la servici.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente placinta cu branza si spanac:
400g branza de burduf, 400g telemea, 500 ml iaurt gras, 250- 300 g spanac fiert (proaspat, din conserva sau congelat), 6 oua, 1 pachet cu foi de placinta, 50 g pesmet sau gris
Preparare reteta

Placinta cu ciuperci

Categoria din care face parte reteta culinara:pizza placinte paine. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta placinta de ciuperci este o delicioasa alternativa la pizza.
Reteta mancare de post
Ingrediente placinta cu ciuperci:
250 g margarina, 250 g faina, 1/2 pahar apa calda, 500 g ciuperci, 1 ceapa, 4 linguri ulei, sare, piper,
Preparare reteta

Placinta Dobrogeana cu branza sarata

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:pizza placinte paine. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta de placinta Dobrogeana cu branza sarata, o reteta culinara traditionala Romaneasca.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente placinta dobrogeana cu branza sarata:
350 g branza de burduf, 350 g telemea, 400 ml iaurt gras, 6 oua, 1 pachet cu foi de placinta, 50 g pesmet sau gris
Preparare reteta

Ravioli cu ciuperci

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:pizza placinte paine. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: Ravioli cu ciuperci si sos alb, delicios, de branza, reteta ideala pentru o cina romantica.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente ravioli cu ciuperci:
4 foi de paste pentru ravioli, Compozitie ravioli:, 6-7 ciuperci champignon, 1 ceapa mica tocata marunt, 2 catei de usturoi, 1 ou, 2 linguri pesmet, 50 g parmezan ras, 70 g mozzarella, patrunjel tocat, 2linguri ulei masline, Sos ravioli: 70 g parmezan ras, 70 g mozzarella, 200 ml lapte, 1 felie unt, 1 lingurita de faina
Preparare reteta

Rulada de carne

Categoria din care face parte reteta culinara:pizza placinte paine. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: O reteta delicioasa de rulada de carne, simplu de realizat si foarte gustoasa. Se serveste cu pireu de cartofi, o salata la alegere sau cu diferite preparate de legume, scazute.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente rulada de carne:
300 g carne de porc, 300 g carne de vita, 1 ou, 100 g franzela, 1 ceapa tocata marunt, sare, piper dupa gust, untura(ulei) pentru copt, marar, oregano
Preparare reteta

Saleuri

Categoria din care face parte reteta culinara:pizza placinte paine. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Se servesc ca atare, sau drept garnitura la diferite ciorbe sau supe.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente saleuri:
1 pahar lapte, 25 g drojdie, 1 lingura de unt, faina, sare, 1 lingurita chimen, 1 galbenus.
Preparare reteta

Saleuri cu branza sau cascaval

Categoria din care face parte reteta culinara:pizza placinte paine. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Servesc drept garnitura pentru diferite ciorbe sau supe; dar sunt foarte bune si ca atare.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente saleuri cu branza sau cascaval:
1/2 l smantana, 1 au, o bucatica drojdie de bere cat o nuca, sare, faina cat cuprinde, 1 galbenus, 100 g branza sau cascaval.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.