Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Paste cu ton

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: Reteta clasica italiana de paste cu ton. Preparati o cantitate mai mare de sos o data, pentru a petrece mai putin timp in bucatarie si a spala mai putine vase! Pentru nu deveni o reteta monotona, condimentati de fiecare data altfel pastele cu ton, cu masline, capere sau cipolline sotto aceto (cepsoare murate in otet), dupa gust.
Reteta mancare cu peste fructe de mare
Ingrediente paste cu ton:
Pentru cca. 6 portii de paste cu ton:
3 conserve de 200g cu ton in ulei, 700 g rosii sau o conserva de aprox. 500 ml rosii in suc de rosii, 2 linguri ulei masline, 2 cepe , 1 ardei gras, 1 capatana de usturoi, frunze de telina, 250 ml vin alb sec, piper, sare, 1 lingura zeama de lamaie
2 pachete paste fainoase
Optional: masline, capere, cepsoare murate
Preparare reteta

Paste cu ton si cascaval

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: O reteta italiana de paste cu ton si cascaval, gustoasa si usor de preparat.
Reteta mancare cu peste fructe de mare
Ingrediente paste cu ton si cascaval:
paste (in ce forma si dimensiuni doriti), tomate, cascaval ras 250g, ton la cutie 400g - 500g, ulei masline
Preparare reteta

Paste late cu scoici

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: O reteta italiana foarte buna, aceste paste late cu scoici vor fi cu siguranta in atentia invitatilor dumneavoastra.
Reteta mancare cu peste fructe de mare
Ingrediente paste late cu scoici:
scoici cca. 200g, scoici mediteraneene 200g, (puteti pune mai multe feluri de scoici), paste late 1 punga, tomate , usturoi, patrunjel, ulei de masline , sare, oregano,
Preparare reteta

Reteta Lasagna

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: Lasagna este o reteta specifica Italiei, care poate fi usor realizata utilizand foi lasagna si sos de spaghete din comert. Daca facem lasagna cu foi care nu necesita fierbere trebuie sa prevedem mai mult loc in tava, pentru ca in acest caz lasagna se umfla in cuptor si se poate revarsa peste marginea tavii.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente reteta lasagna:
16 foi de Lasagna, 500 g carne tocata de vaca, 100 ml sos spaghete, 100 ml sos rosii, 500 g mozzarela, 1 pahar lapte sau 150-200 ml smantana, 2 linguri parmezan ras, 2 oua, 2 lingurite oregano, 2 lingurite busuioc, 1 lingurita sare, 4 catei usturoi, 1/4 piper proaspat macinat, 3 linguri ulei de masline
Preparare reteta

Sos de rosii cu sunca

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: Acest sos de rosii cu kaizer afumat poate fi imediat folosit cu paste sau cu orez fiert in apa.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente sos de rosii cu sunca:
800 g rosii, 100 g kaizer, 1 ceapa mijlocie, sare, piper, patrunjel, cimbru
Preparare reteta

Spaghete bologneze

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: O delicioasa reteta de spaghete. Se serveste farfuria de spaghete cu sosul fierbinte deasupra lor si presarate cu parmezan si busuioc proaspat.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente spaghete bologneze:
250 g spaghete, 200 g carne tocata, 2 rosii, o ceapa de marime mijlocie, 1 ardei gras, 1 morcov, 1 dovlecel mic, 3 linguri ulei, 200 ml suc de rosii, busuioc, sare , piper,
Preparare reteta

Spaghete Carbonara

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: Spaghetele Carbonara sunt o reteta de paste traditionale italiene.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente spaghete carbonara:
250-400 g kaiser afumat, taiat felii, 500 g spaghete fierte, 3 catei de usturoi, pisati, 4 oua, 70 g parmezan ras, patrunjel verde tocat, busuioc, piper, sare
Preparare reteta

Originals.ro - Magazin online cu pantofi sport, haine si accesorii

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.