Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Sufleu de fasole verde

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Sufleul de fasole verde se serveste imediat, cald, in forma.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente sufleu de fasole verde:
1 kg de fasole verde(fideluta), sos alb preparat din lapte, faina si unt
Preparare reteta

Sufleu de peste

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Aceasta mancare de peste se serveste calda, din vasul de yena in care a fost preparata.
Reteta mancare cu peste fructe de mare
Ingrediente sufleu de peste:
1 kg peste, 3 linguri unt, o lingura de faina, 250 ml lapte, 6 oua, 50 g branza rasa
Preparare reteta

Tocana

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta de tocana de vaca cu costita afumata, ceapa si ardei gras.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente tocana:
500 g carne de vaca, 300 g ceapa, 150 g ulei sau untura, 250 g costita afumata, 5 rosii, 3 ardei grasi, 1 pahar vin alb, 1/2 pahar smantana, sare, piper
Preparare reteta

Tocana de berbec (miel, oaie)

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Un fel de mancare traditional de Paste. Poate fi preparat si din carne de miel sau oaie.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente tocana de berbec (miel, oaie):
1 kg carne de berbec (piept), 1 lingura untura, 100 g costita sau alta carne afumata, 1 lingura faina, 3 cepe, 2-3 catei de usluroi, verdeata, sare, piper.
Preparare reteta

Tocana de berbec cu cartofi

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Carnea de miel este consumata traditional de Paste, ceea ce inseamna ca acest preparat este perfect pentru Sfintele Sarbatori de Pasti.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente tocana de berbec cu cartofi:
1 kg carne de berbec (spata), 4 linguri ulei, 2 ardei grasi, 1 ceapa, 500 g cartofi, sare, piper.
Preparare reteta

Tocana de ceapa

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Unele persoane acresc aceasta tocanita de ceapa cu putin otet. Se serveste cu mamaliguta.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente tocana de ceapa:
4 cepe mari, 2 de untdelemn, 2 linguri de smantana, 1 varf de cutit de boia, sare.
Preparare reteta

Tocana de ciuperci (bureti)

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta este o mancare de post foarte gustoasa, usor de pregatit.
Reteta mancare de post
Ingrediente tocana de ciuperci (bureti):
4 linguri ulei, 1 ceapa mare, 1 farfurie cu varf de bureti, 2-3 linguri de smantana, 1 varf de cutit de boia, 1 lingurita patrunjel verde taiat marunt, sare, putin piper.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.