Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Pui umpluti la cuptor

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Friptura se serveste cu aceste tartine si cativa cartofi fierti, stropiti cu unt si verdeata tocata. Aceasta este o reteta culinara din Anglia.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente pui umpluti la cuptor:
2 pui, 80 g de unt, 2 linguri de pasta de rosii, 8 fasii de slanina afumata, sare, piper, 100 g de unt, 2 felii de paine, 1 pahar cu lapte, marar, patrunjel.
Preparare reteta

Pulpa de caprioara cu afine si crochete de cartofi

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Pulpa se feliaza si se serveste stropita cu sos de afine si cu crochete de cartofi .Un vin rosu sec merge excelent cu acest preparat
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente pulpa de caprioara cu afine si crochete de cartofi:
(pentru 4 portii):, 800 g. pulpa de caprioara,, 100 g. slanina afumata,, 1 lingurita mustar de Dijon,, 2 linguri gem de afine,, 2 dl. vin rosu sec,, 100 g. afine albastre (proaspete sau congelate),, 1/2 dl. ulei,, piper proaspat macinat,, sare;, Pentru garnitura:, 700 g. cartofi fierti,, 150 g. faina,, 100 g. faina pentru pane,, 2 oua,, 200 g. migdale ,, 3 dl. ulei, sare,, nucsoara macinata;
Preparare reteta

Pulpa de miel cu ierburi aromate (friptura de miel)

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: mediteraneana
Descrierea retetei: Pulpa de miel cu ierburi aromate este o reteta delicioasa, potrivita pentru o masa imbelsugata de Paste. Friptura de miel se serveste cu un sos pregatit din sosul lasat de miel, amestecat cu faina, unt si vin rosu.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente pulpa de miel cu ierburi aromate (friptura de miel):
1 pulpa de miel, ierburi aromate: rozmarin, cimbru, oregano, magheran, 3 capatani usturoi, 2 ardei iuti, ulei, sare, piper, cartofi noi, morcovi, pastarnac, 30 g unt, 30 g faina, 1 lamaie, vin rosu,
Preparare reteta

Rasol de vaca cu sos de lamaie

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Se serveste cu paste fainoase.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente rasol de vaca cu sos de lamaie:
600 g carne vita fiarta, 50 g slanina afumata , 400 g smantana, 1 lingura untura, 1 lingura faina, zeama de la o jumatate lamaie sare.
Preparare reteta

Rasol de vaca cu sos picant

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Se serveste cu diferite fainoase.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente rasol de vaca cu sos picant:
600 g carne vita fiarta. Sosul: 150 g slanina afumata, 100 g carne afumata, 1/2 l vin, 2 foi de dafin, bulion de rosii, dupa gust, sare.
Preparare reteta

Rata lacuita

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: chinezeasca
Descrierea retetei: In tarile asiatice, gastronomia a fost considerata din cele mai vechi timpuri ca o arta si ca o forma a civilizatiei. Acest preparat ilustreaza explicit acest lucru.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente rata lacuita:
1 rata, 3/4 litri vin alb sec, 5 linguri miere, 4 linguri sos soia, 1 crenguta de busuioc, sare
Preparare reteta

Rulade cu varza rosie

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: Pot fi servite si la picnic, pastrandu-se calde in cratita in care au fost pregatite, invelite in staniol, si sunt delicioase.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente rulade cu varza rosie:
1 varza rosie, 350 g de salam italian, 1 ou, 2 felii de paine alba, 1 lingura de mustar, 50 g de margarina, 100 g de slanina, sare, piper, 1 lingura de otet.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.