Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Budinca de cas proaspat

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta budinca de branza proaspata, nesarata, cu lapte, poate fi consumata si de persoanele aflate la dieta.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente budinca de cas proaspat:
250 g cas ras, 200 g pesmet fin, 1/2 l lapte, 100 g unt, 6 oua, sare.
Preparare reteta

Budinca de gris

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Un preparat culinar dulce foarte bun, in combinatie cu dulceata, gem, sirop, sau cu un sos dulce de vanilie, ciocolata, zahar ars.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente budinca de gris:
4 linguri gris, 1 l lapte, 3 linguri zahar tos , 4 oua, 150 g zahar pudra, 1 praf zahar vanilat, coaja rasa de lamaie.
Preparare reteta

Budinca de mere

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Acest desert este foarte bun, mai ales servit cu sos de vin sau de vanilie.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente budinca de mere:
150 g unt, 150 g faina, 150 g zahar pudra, 1 l lapte, 1 kg mere, 200 g zahar tos, scortisoara.
Preparare reteta

Budinca de orez

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Desertul se serveste simplu, cu gem, dulceata, sirop sau un sos dulce de vanilie, cafea, ciocolata etc.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente budinca de orez:
150 g orez, 700 ml lapte, 200 g zahar, 80 g unt, 3 oua, coaja rasa de lamaie.
Preparare reteta

Budinca de spanac

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Budinca de spanac este o mancare foarte gustoasa si simplu de preparat.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente budinca de spanac:
500 g spanac congelat, 150 g cascaval, 2 oua, 1 felie de unt, sare dupa gust
Preparare reteta

Bulete de cascaval

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Buletele de cascaval sunt o reteta delicioasa de aperitiv. Se servesc calde - proaspat preparate sau incalzite la cuptor.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente bulete de cascaval:
300 g cascaval, 3 oua, 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, 1/2 lingurita zeama de lamaie, 50 g faina, sare, optional: piper, marar verde tocat
Preparare reteta

Burec cu branza sarata

Categoria din care face parte reteta culinara:pizza placinte paine. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O placinta foarte buna, pentru toata lumea.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente burec cu branza sarata:
1 pachet de foi de strudel, 700 g branza de vaci telemea, 500 ml lapte, 200 ml ulei, 400 ml apa minerala, 6 oua
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.