Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Sos spaghette (Genovese)

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:sosuri. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: Sosul Genovese este un sos de spaghette renumit pentru aroma sa deosebita.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente sos spaghette (genovese):
1 legatura busuioc, 20 g seminte de pin, 2 catei de usturoi, 30 g parmezan ras, ulei de masline, sare
Preparare reteta

Sos tartar

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:sosuri. Este specifica bucatariei: franceza
Descrierea retetei: Sosul tartar preparat dupa aceasta reteta poate insoti fripturile si gratarul, in special pentru carnea de pasare si peste.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente sos tartar:
2 oua fierte tari (galbenusurile), 100 ml untdelemn, 1 lingurita mustar de Dijon, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 lingura arpagic tocat, un castravete mic Ón oţet, sare, piper.
Preparare reteta

Sos verde

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:sosuri. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Sosul verde se intrebuinteaza mai ales la garnituri.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente sos verde:
1/4 kg frunze de spanac, maioneza
Preparare reteta

Spanac ardelenesc cu orez

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta este mancarea de spanac preparata in mod traditional in Ardeal.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente spanac ardelenesc cu orez:
1 kg spanac, 4 linguri ulei, 1 lingura faina, 200 g orez, 2 linguri de lapte, 1 legatura de marar, 2-3 linguri de smantana, sare, piper.
Preparare reteta

Spanac la cuptor

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Spanacul la cuptor este o reteta de mancare gustoasa, pe care o puteti pregati repede si cu usurinta.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente spanac la cuptor:
1 kg spanac curatat, 150 ml lapte, 50 g unt, 100 g cascaval ras, sare
Preparare reteta

Spuma de capsuni cu frisca

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Spuma de capsuni se serveste cu diferite prajituri, cu biscuiti etc.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente spuma de capsuni cu frisca:
500g capsuni, zahar dupa gust, 350 - 400 g frisca dulce, zahar vanilat
Preparare reteta

Spuma de zmeura

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Un desert absolut delicios, simplu si rapid de preparat.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente spuma de zmeura:
1 pahar de zmeura foarte coapta, 1 pahar de zahar pudra, 1 albus, 200 g frisca.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.