Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Categoria din care face parte reteta culinara:preparate din oua. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei:
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente :
Preparare reteta

Categoria din care face parte reteta culinara:preparate din oua. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei:
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente :
Preparare reteta

Categoria din care face parte reteta culinara:preparate din oua. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei:
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente :
Preparare reteta

Categoria din care face parte reteta culinara:preparate din oua. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei:
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente :
Preparare reteta

Categoria din care face parte reteta culinara:preparate din oua. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei:
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente :
Preparare reteta

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei:
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente :
Preparare reteta

Alba ca zapada

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Prajitura alba ca zapada este o prajitura foarte gustoasa, care este bine sa fie preparata cu 1-2 zile inainte de a o servi, pentru ca foile sa se inmoaie de la crema si pentru a disparea mirosul de amoniac produs uneori de praful de copt.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente alba ca zapada:
Crema: 1/2 l lapte, 3 linguri rase cu faina, 1 pachet (250 g) unt, 275 g zahar, 1 lamaie
1 varf de lingurita sare, Foi:, 500 g faina, 100 g zahar, 3 oua, 6 linguri ulei, 3 linguri lapte, praf de copt (pentru 500 g faina), 1 varf de cutit sare fina, 2 plicuri zahar vanilat, 4 linguri zahar pudra
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.