Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Cornuri fara zahar

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Din acest aluat se pot prepara cornuri umplute cu gem, nuci, branza etc.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente cornuri fara zahar:
140 g unt, 200 g faina, 150 g smantana, sare
Preparare reteta

Cornuri foarte bune

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceste cornulete sunt mai bune a doua zi, cand coca devine mai frageda.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente cornuri foarte bune:
Aluatul: 300 g faina, 300 g unt, untura sau margarina, 7-8 galbenusuri, sare. Umplutura: 4 albusuri, 200 g nuci, 200 g zahar pudra.
Preparare reteta

Cozonac cu branza de vaci (pasca)

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Pasca este un preparat traditional de Paste, foarte gustos.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente cozonac cu branza de vaci (pasca):
Coca:, 1 kg faina, 2 oua intregi, 2 galbenusuri, 1/2 l lapte, 50 g drojdie, 150 g unt (sau untdelemn), 200 g zahar tos, vanilie, coaja de lamaie, sare. Umplutura: branza de vaci, 4 linguri zahar tos, 1 lingura gris fiert, 2 oua, 1 lingura stafide, vanilie, coaja de lamaie, sare.
Preparare reteta

Cozonac umplut

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Cozonacul este o prajitura traditionala in Romania, iar cozonacul de casa, pregatit de Sarbatori, este mult mai bun decat cozonacul de la magazin.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente cozonac umplut:
1 kg faina, 2 oua intregi, 2 galbenusuri, 1/2 l lapte, 50 g drojdie, 150 g unt (sau untdelemn), 200 g zahar tos, vanilie, coaja de lamaie, sare.
Preparare reteta

Crema de banane

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Crema de banane este un desert usor si delicios.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente crema de banane:
2 - 3 banane coapte, 200 ml frisca spuma, 50 g zahar, 1 lingura zeama de lamaie, fructe confiate, optional: 1 plic zahar vanilat, 1 lingurita esenta de rom
Preparare reteta

Crema de cafea

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Un desert distins, pe care invitatii dumneavoastra il vor aprecia sigur. Crema de cafea se serveste ornata cu frisca. Peste frisca se poate presara putina cafea solubila.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente crema de cafea:
5 ga1benusuri, 3 linguri zahar pudra, 400 ml cafea cu lapte(foarte concentrata), 10 g gelatina, 200 g frisca.
Preparare reteta

Crema de caise (piersici)

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Foarte parfumata, aceasta crema este o alternativa foarte buna la cele cu cafea sau ciocolata.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente crema de caise (piersici):
250 g gem caise (piersici), 25 g gelatina, zeama de la o jumatate lamaie 250 g frisca.
Preparare reteta

Originals.ro - Magazin online cu pantofi sport, haine si accesorii

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.