Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Compot de cirese

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: O reteta racoritoare de compot de cirese.
Reteta prajituri de post
Ingrediente compot de cirese:
1kg cirese, 3/4 pahar de zahar, 1 1/2 pahar de apa
Preparare reteta

Compot de gutui

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Reteta traditionala romaneasca de compot de gutui. Acest compot deosebit de aromat este delicios atat proaspat cat si conservat!
Reteta prajituri de post
Ingrediente compot de gutui:
1 kg gutui, 400 g zahar, 2 l apa, optional: 1/5 baton scortisoara
Preparare reteta

Compot de mere si gutui

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Compotul de mere si gutui este deosebit de gustos si are o aroma de neuitat.
Reteta prajituri de post
Ingrediente compot de mere si gutui:
1 kg mere, 1-2 gutui, 400 g zahar, 2 l apa, optional: 1 plic zahar vanilat
Preparare reteta

Compot de piersici

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Reteta de compot de piersici, delicios atat vara cat si pe timp de iarna.
Reteta prajituri de post
Ingrediente compot de piersici:
1 kg piersici, 250 - 350 g zahar, 1 l de apa, pentru compotul de piersici pentru iarna, optional, o pastila de aspirina
Preparare reteta

Compot de prune

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta de compot de prune.
Reteta prajituri de post
Ingrediente compot de prune:
Pentru 1 kg prune:, 200 g zahar, 1 - 2 l apa (pentru compot care se consuma vara) sau 150 - 200 ml apa pentru conserva de compot, optional: scortisoara
Preparare reteta

Conde de banane

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: O prajitura de casa cu multe fructe si putine calorii.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente conde de banane:
1/2 kg orez cu lapte vanilat, 6 banane, 2 portocale, 2 mere, 25 g zahar, citeva cirese glasate sau din dulceata, 100 ml apa, 1-2 linguri gem de caise.
Preparare reteta

Cornulete cu marmelada

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Calde, tavalite in zahar pudra vanilat, aceste cornuri vor fi foarte gustoase.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente cornulete cu marmelada:
300 g faina, 150 g unt, untura sau margarina, 1 ou intreg si un galbenus, 1 praf vanilie, putin praf de copt, 1 lingura apa, 100 g zahar, din care o lingura se pune la coca, iar in rest se tavalesc cornulete1e, dupa ce s-au copt;, marmelada.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.