Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Clatite cu dulceata

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Reteta simpla de clatite cu dulceata.
Reteta prajituri
Ingrediente clatite cu dulceata:
500 ml lapte, 2 oua, 1 varf de cutit sare, faina, ulei pentru prajit, dulceata
Preparare reteta

Clatite cu mere

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Clatitele cu mere sunt un desert foarte bun si in acelasi timp usor de preparat.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente clatite cu mere:
125g faina, 2 oua, putina sare, lapte cat se cere, mere, stafide, coaja de lamaie rasa sau scortisoara pisata, zahar, ulei(unt),
Preparare reteta

Clatite cu mere la cuptor

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Clatitele cu mere se taie felii si se servesc calde. Se pot adauga diferite sosuri de fructe, ciocolata, dupa gust.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente clatite cu mere la cuptor:
Aluat de clatite simplu, 4-5 mere mari si acrisoare, zahar, 1/2 ceasca smantana, ulei pentru prajit
Preparare reteta

Clatite cu smantana

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Pufoase si aromate, aceste clatite vor fi sigur si pe placul dumneavoastra.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente clatite cu smantana:
70g faina, 4 oua, 1/2 l smantana groasa, 1 praf de sare, coaja rasa de lamaie sau vanilie, zahar pudra
Preparare reteta

Colac (cozonac)

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Cozonacul este un preparat traditional in Romania, foarte gustos si apreciat, cel de casa fiind mult mai bun decat cozonacul cumparat. Cozonacul se prepara la mai multe sarbatori.
Reteta prajituri de post - fara carne
Ingrediente colac (cozonac):
1 kg faina, 2 oua intregi, 2 galbenusuri, 1/2 l lapte, 50 g drojdie, 150 g unt (sau untdelemn),, 200 g zahar tos, vanilie, coaja de lamaie, sare.
Preparare reteta

Compot de caise

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Compotul de caise este un desert usor si gustos in orice ocazie. Poate fi servit simplu sau poate insoti diferite prajituri.
Reteta prajituri de post
Ingrediente compot de caise:
1 kg caise, 300 - 400 g zahar, 1 l de apa
Preparare reteta

Compot de caise II

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:desert. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Compotul de caise se serveste rece, fiind un fel de mancare proaspat si racoritor.
Reteta prajituri de post
Ingrediente compot de caise ii:
1kg fructe, 200g zahar, 1 pahar si jumatate de apa
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.