Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Zacusca de ciuperci

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Zacusca cu ciuperci se poate pregati toamna din ciuperci champignons sau ciuperci de padure.
Reteta mancare de post
Ingrediente zacusca de ciuperci:
3 kg ciuperci, 5 kg vinete, 3 kg gogosari, 3 kg ceapa, 2 kg rosii (sau 1l suc rosii), 0,5 - 1 l ulei, sare, piper boabe, foi de dafin
Preparare reteta

Zacusca de ghebe

Categoria din care face parte reteta culinara:muraturi conserve. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Zacusca de ghebe este o reteta gustoasa de conserva pentru iarna.
Reteta mancare de post
Ingrediente zacusca de ghebe:
1 kg ceapa, 4 kg ghebe, 2 kg gogosari, 3 kg rosii, ulei, sare, piper, foi de dafin
Preparare reteta

Zacusca de vinete

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:muraturi conserve. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Zacusca cu vinete este o reteta traditionala romaneasca ce pastraza gustul si savoarea legumelor pentru lunile friguroase de iarna.
Reteta mancare de post
Ingrediente zacusca de vinete:
8 kg vinete, 3 kg gogosari, 2 kg ceapa, 2 kg ardei gras, 3 kg rosii, 1 l ulei, sare, piper boabe, foi de dafin
Preparare reteta

Zacusca de vinete si gogosari

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta zacusca se poate pastra si peste iarna. Pentru aceasta, cand este gata zacusca se pune in borcane, se acopera cu hartie pergament si se leaga, apoi se fierbe 1/2 h intr-un vas cu apa.
Reteta mancare de post
Ingrediente zacusca de vinete si gogosari:
500g rosii, 2 vinete mijlocii, 4 gogosari , 1 ceapa (dupa gust), 50 g ulei, 1 lingura de zahar, sare
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.