Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Tocana de berbec cu cartofi

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Carnea de miel este consumata traditional de Paste, ceea ce inseamna ca acest preparat este perfect pentru Sfintele Sarbatori de Pasti.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente tocana de berbec cu cartofi:
1 kg carne de berbec (spata), 4 linguri ulei, 2 ardei grasi, 1 ceapa, 500 g cartofi, sare, piper.
Preparare reteta

Tocana de carne de vitel

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Se serveste cu diferite paste fainoase marunte, cartofi si salata la alegere.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente tocana de carne de vitel:
1 kg carne de diferite calitati (piept, spata, pulpa, ficat, rinichi, inima), 1 ceapa mica, 1 lingura untura, 1 lingurita boia dulce, sare.
Preparare reteta

Tocanita cu smantana

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O mancare foarte buna servita cu mamaliga.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente tocanita cu smantana:
600 g carne de vitel sau de vaca, 1 lingura untura sau untdelemn, 3 linguri smantana, 1 ceapa, sare, piper.
Preparare reteta

Vitel cu capere

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Este un preparat specific italian,cunoscut sub denumirea de Scaloppine con cappero. Un vin alb merge excelent cu acest preparat.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente vitel cu capere:
(pentru 4 persoane):, 4 felii de carne de vitel,, 100g. faina,, 2 oua,, sare,, piper,, 2 linguri de unt,, 2 linguri ulei;, Pentru sos:, 2,5dl. vin alb,, 3 linguri capere,, 2,5dl. supa de carne,, 1-2 linguri suc de lamaie,, 150g.unt rece;
Preparare reteta

Originals.ro - Magazin online cu pantofi sport, haine si accesorii

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.