Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Oua a la gasconne

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: franceza
Descrierea retetei: Aceasta este o mancare pe care am intalnit-o in una din excursiile in Franta, si care a devenit una din preferatele mele, de atunci.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente oua a la gasconne:
8 oua, 4 vinete mici, 2 cesti de sos de rosii foarte picant, 4 felii de costita (sau Kaiser), 4 linguri de ulei, sare, piper, patrunjel.
Preparare reteta

Oua picante cu afumatura

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: mexicana
Descrierea retetei: Un aperitiv delicios si simplu de realizat.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente oua picante cu afumatura:
4 oua, 150 carne afumata, 1 castravecior acru, 1 lingura maioneza, zeama de lamaie, boia
Preparare reteta

Papricas

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Papricasul este o reteta de mancare traditionala romaneasca, preparata din carne de porc, pui, vita sau berbec, cu un sos delicios de ceapa.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente papricas:
1 kg carne, 600 g ceapa, 70 ml ulei, 2 linguri boia dulce, 2 ardei grasi, 1 ardei iute, sare
Preparare reteta

Paste cu sos ragu

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Pastele cu sos ragu sunt o mancare gustoasa si excelenta, pentru toata familia.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente paste cu sos ragu:
1 kg carne tocata, 700 g rosii sau o conserva de aprox. 500 ml rosii in suc de rosii, 3 - 5 linguri de ulei de masline, 3 cepe , 1 ardei gras, 2 morcovi, 1 capatana de usturoi, frunze de telina, 250 ml vin rosu, piper, sare, ardei iute tocat sau boia iute
Preparare reteta

Paste cu spanac si kaizer

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: Reteta de paste cu spanac absolut delicioasa, simplu de realizat si pe care o puteti pregati in mai putin de 30 de minute.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente paste cu spanac si kaizer:
500 g paste, 300 g spanac proaspat, curatat, sau de la conserva, 75 g kaizer impanat, 1 ardei iute , 3 catei de usturoi, 1 ceapa mica, 2-3 linguri ulei, Parmezan, cas sarat sau branza telemea,
Preparare reteta

Piftie

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Piftia este o reteta romaneasca traditionala care se serveste in special la masa de Craciun si Revelion.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente piftie:
2 picioare de porc, 1 kg carne de porc, sorici sau urechi de porc, 2-3 capatani de usturoi, sare, piper, optional: 500 g zarzavat de supa
Preparare reteta

Piperada

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: franceza
Descrierea retetei: Poate fi servita ca atare, sau ca garnitura.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente piperada:
1 kg de ardei grasi, 1 ardei iute, 1 kg de rosii, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 8 oua, 8 felii de costita (sunca, kaizer), 6 linguri de ulei, patrunjel, sare, piper, un praf de zahar.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.