Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Ardei umpluti

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: La masa peste ardeii umpluti se adauga smantana. Unele persoane pun in umplutura putina carne afumata sau slanina afumata, taiata in patratele foarte mici. Se poate prepara si cu carne de pui, sau in amestec: carne de pui - porc, porc - vita etc.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente ardei umpluti:
8 ardei grasi de marime potrivita, 300 g carne de porc tocata, 1 ou, 100 g orez, 1 lingura de untura, 1 ceapa, 1 lingura de faina, 1 kg rosii fierte si trecute prin sita sau 2 linguri bulion amestecat cu 1 ceasca de apa, 3 linguri de smantana, sare, piper, patrunjel, marar.
Preparare reteta

Ardei umpluti II

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Ardeii umpluti sunt o reteta de mancare gustoasa si simplu de preparat. Pot fi preparati si pe aragaz dar e mai simplu sa dam cratita cu ardei la cuptor - va dura un pic mai mult dar nu trebuie sa avem grija sa nu se prinda.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente ardei umpluti ii:
8 ardei grasi de marime potrivita, 300 - 400 g carne de porc tocata, 20 g orez, 1 ceapa, 1 lingurita de faina, suc de rosii, ulei, sare, piper, patrunjel, marar
Preparare reteta

Budinca de cartofi cu carne

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta reteta de musaca de cartofi e specifica zonei banatene. Se poate prepara si cu carne de miel, oaie sau piept de pasare.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente budinca de cartofi cu carne:
120 g unt, 4 oua, 1 paharel smantana, 50 g cascaval ras, 500 g cartofi, 300 g carne de porc sau vita, 1 lingura untura sau de ulei, sare, piper.
Preparare reteta

Budinca de cartofi cu sunca

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara: . Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Acest aperitiv va va trezi pofta de mancare cat ati clipi.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente budinca de cartofi cu sunca:
250 g cartofi fierti in coaja si trecuti prin sita, 3 oua, 40 g unt, 200 g sunca, 40 g cas, 200 g smantana, sare.
Preparare reteta

Bulete de carne

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: indiana
Descrierea retetei: In aceasta reteta se observa spiritul din bucataria asiatica, in combinatia unica de ingrediente folosite.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente bulete de carne:
500 g de pulpa de porc, patrunjel, cateva frunze de menta, sare, piper, 2 linguri de faina, 6 linguri de ulei, 1 lingurita de migdale, 250 g de orez.
Preparare reteta

Bureti (ciuperci) ciobanesti

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O mancare delicioasa, si o ocazie extraordinara de a iesi la gratar cu pretenii si familia.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente bureti (ciuperci) ciobanesti:
1 farfurie adanca cu bureti sau ciuperci , 100 g slanina afumata, 200 g branza de burduf.
Preparare reteta

Caltabos

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Caltabosii sunt o reteta traditionala romaneasca de carnati. Caltabosii se pot servi prajiti, cu piure de cartofi sau mamaligura. Pentru a se pastra mai multa vreme, caltabosii se lasa la frig sa se usuce bine, apoi se afuma o zi, la fum de lemne.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente caltabos:
Plamanii, inima si splina porcului, 1/2 kg carne de la ceafa, 1/2 kg slanina de la gusa, (optional se pot inlocui cu jumatate din capul porcului), 200 g sorici, 100 g orez, 2 cepe, sare, piper macinat, 1 varf de lingurita nucsoara rasa, 1 varf de lingurita ienibahar, intestine de porc
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.