Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Coltunasi cu carne de pasare, legume si branza

Categoria din care face parte reteta culinara:paste. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Foarte gustoasa, datorita bogatiei ingredientelor, aceasta mancare va fi preferata familiei dumneavoastra.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente coltunasi cu carne de pasare, legume si branza:
Pentru umplutura:, 500 g carne de pasare , 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina, 1 ceapa, 100 g muschi file, l00 g swaiter, 2 oua, 100 g telemea, 1 legatura patrunjel verde cimbru, piper, sare, 1 ceasca sos de smantana cu mustar si rosii, putin unt pentru uns tava. Pentru aluat: 500 g faina, 2 oua, 250 ml lapte, sare, facultativ putina nucsoara rasa.
Preparare reteta

Coltunasi cu carne de pui

Categoria din care face parte reteta culinara:pizza placinte paine. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Serviti fierbinti, acesti coltunasi vor atrage atentia invitatilor dumneavoastra. Pot fi consumati si a doua zi, incalziti la microunde.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente coltunasi cu carne de pui:
Pentru umplutura: 600 g carne de pui (fiarta sau fripta), 1 ou, 1 albus, 100 g unt, 3 linguri sos alb, 1 ceasca smantana, sare. Pentru aluat: 300 g faina, 2 oua, putina sare si cateva linguri de apa, daca este nevoie.
Preparare reteta

Crochete cu carne de pui

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara: . Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Crocante si delicioase, aceste crochete vor fi in centrul atentiei.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente crochete cu carne de pui:
1 pui de cca 1 kg, 300 ml lapte, 100 g faina, 100 g unt, 3 oua, 1 ceapa mijlocie, 1 morcov, 100 g pesmet, 150 g smantana.
Preparare reteta

Ficat de gasca la gratar

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Si aceasta mancare poate fi preparata in aer liber, sporind savoarea momentului.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente ficat de gasca la gratar:
1 kg ficat de gasca, 50 g untura de pasare sau ulei, 1/2 coala pergament.
Preparare reteta

Ficat de pasare cu sos de unt si bulion

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Oricand doriti un fel de mancare special, acesta este alegerea potrivita.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente ficat de pasare cu sos de unt si bulion:
1 kg ficat de pasare, 2 cepe, 100 ml ulei, 1 lingura faina, 2 castraveti murati, 1 lingura bulion, 2 rosii, 1 lingura otet, 1 lingura tarhon tocat sau 1 lingura capere, 25 g unt, sare, piper.
Preparare reteta

Ficat prajit

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Usor de pregatit si foarte gustos.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente ficat prajit:
Ficat de gasca, curca, rata sau gaina.
Preparare reteta

Ficatei pane

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Ficateii pane sunt o reteta culinara simpla si delicioasa, pe care o puteti prepara foarte repede.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente ficatei pane:
500 g ficatei, 3 - 4 oua, faina, sare, piper, ulei pentru prajit
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.