Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Tocanita de ficatei

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Tocanita de ficatei este o reteta culinara simpla si rapid de preparat.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente tocanita de ficatei:
500 g ficatei, 3 - 4 cepe, 1 ardei gras, 2 - 3 rosii, 3 - 4 catei de usturoi, ulei, sare, piper, frunze de patrunjel
Preparare reteta

Tocanita de ficatei de pasare cu ciuperci

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Un fel de mancare foarte gustos, mai ales toamna, gatit cu ciuperci de padure.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente tocanita de ficatei de pasare cu ciuperci:
1 kg ficatei de pasare, 1 kg ciuperci proaspete (sau 500 g ciuperci din conserve), 150 g unt, 100 ml vin, 150 g smantana, sare, piper, 1 lingura marar verde tocat marunt.
Preparare reteta

Tocanita de pui cu cartofi

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Tocanita de pui cu cartofi pregatita dupa aceasta reteta va fi preferata familiei dumneavoastra.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente tocanita de pui cu cartofi:
2 pulpe mari, 1 kg cartofi, 2 cepe, 1 morcov, 1 ardei gras, 3 rosii sau suc de rosii, bulion, patrunjel verde, sare, piper, ulei
Preparare reteta

Tochitura cu pui

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Tochitura cu carne de pui este gustoasa si mai usor de digerat. Se serveste ca si tochiturile traditionale, cu mamaliga fierbinte.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente tochitura cu pui:
1 piept de pui, 300 g ficatei de pui, 300 g carne de porc, 1 - 2 cepe, 1 capatana de usturoi, 2 rosii, piper, sare, patrunjel tocat, optional: 100-200 g slanina afumata sau 200 -300 carnati afumati
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.