Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Rulada cu sunca

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta rulada poate fi servita ca aperitiv la orice ocazii. Dupa preferinte, puteti adauga la umplutura si un ardei iute tocat marunt, pentru a fi mai picanta.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente rulada cu sunca:
Rulada: 50 g unt , 100 g faina, 300 ml lapte, 4 oua; Umplutura: 150 g sunca, 2 linguri smantana, 50 g unt, sare, piper.
Preparare reteta

Rulada din piept de pui

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: Rulada din piept de pui, branza Gorgonzolla si felii apetisante de sunca.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente rulada din piept de pui:
4 piepti de pui, fara piele, dezosati, 300 g branza gorgonzola, 20 - 30 felii de sunca (bacon, prosciutto crudo, pancetta), ulei de masline, sare, piper
Preparare reteta

Salata Caesar cu pui

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:salate. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Salata Caesar preparata cu piept de pui prajit este mai consistenta, putand fi servita chiar ca fel principal de mancare la cina.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente salata caesar cu pui:
300 g piept de pui, fara piele si fara os, 1 salata mare, 100 - 200 crutoane pentru salata Caesar (aroma de usturoi), 1-2 catei de usturoi, 50 ml ulei, 25 g parmezan ras, 3-4 linguri otet, 1 lingurita mustar de Dijon, 1 lingurita sos Worcestershire, sare, piper, suc de lamaie, optional: 1 ou, fileuri ansoa
Preparare reteta

Salata de andive cu piept de pasare

Categoria din care face parte reteta culinara:salate. Este specifica bucatariei: italiana
Descrierea retetei: Aceasta salata gustoasa este, de asemenea, si sanatoasa, si poate fi preparata in scurt timp.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente salata de andive cu piept de pasare:
100 g andive, 350 g piept de pasare fiert, maioneza (preparata din: 1 ou, 150 ml ulei, sare, zeama de lamaie) sau 200 g maioneza preparata, 3 linguri smantana, zeama de la 1 lamaie.
Preparare reteta

Salata de cruditati cu piept de pui

Categoria din care face parte reteta culinara:salate. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Este aspectoasa si gustoasa, se poate servi in bol dar mai bun aspect are pe o farfurie mare.
Pofta buna!
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente salata de cruditati cu piept de pui:
1 salata verde, 1 ceapa , 1 rosie, 1 ardei gras colorat, 1/4 varza alba sau rosie, 1/2 castraveti proaspeti, 6-7 masline , 50g branza feta, crutoane din o felie de paine, 200g piept de curcan sau pui, sare, piper, oregano, ulei, otet balsamic
Preparare reteta

Salata de legume cu carne de pui

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:salate. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Datorita bogatiei de legume, aceasta salata este nu numai gustoasa, ci si bogata in vitamine.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente salata de legume cu carne de pui:
300 g carne de pui, 1,5 l apa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 pahar sos de ou cu masline, 2 linguri verdeata tocata (marar si patrunjel), 1 salata verde, sare. Pentru sos : 2 oua fierte tari, 200 g smantana, 8-10 masline, 1 lingura ulei, 2 linguri vin, zeama de la 1/2 lamaie, tarhon tocat marunt.
Preparare reteta

Salata din carne de pasare

Categoria din care face parte reteta culinara:salate. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O reteta de salata gustoasa care ne furnizeaza si necesarul de fibre si minerale.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente salata din carne de pasare:
250 g carne de pasare fiarta , 1 kg cartofi fierti in coaja, 2 mere, 2 teline mijlocii, 2 oua fierte, maioneza (preparata din: 1 ou, 150 ml ulei, zeama de lamaie, sare), 50 g mustar, 1 paharel coniac, sare, piper, cateva frunze de salata verde.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.