Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Pastrama de oaie

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Pastrama de oaie pregatita dupa aceasta reteta de mancare este delicioasa la gratar sau preparata la tava si servita cu mamaliguta.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente pastrama de oaie:
1 kg carne dezosata de miel sau oaie, mujdei din 2 capatani de usturoi, 1 lingurita de sare, 1 lingurita piper rasnit, 4-6 linguri vin alb, 1/2 lingurita boia, 1/2 lingurita cimbru uscat
Preparare reteta

Pastrama de oaie la gratar

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: balcanica
Descrierea retetei: Pastrama de oaie la gratar este o reteta de mancare traditionala romaneasca. Se serveste langa gratar, fierbinte, cu un pahar de vin rosu, rece.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente pastrama de oaie la gratar:
1 kg pastrama de oaie
Preparare reteta

Pastrama de oaie la tava

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Pastrama de oaie la tava este o mancare delicioasa. Se serveste cu mamaliguta, vin rosu, si salata de sfecla rosie cu mult hrean.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente pastrama de oaie la tava:
1 kg pastrama de oaie, 1-2 pahare vin rosu, 1/4 pahar ulei, condimente pentru oaie, piper, 1/2 lingurita chimen
Preparare reteta

Pulpa de miel cu ierburi aromate (friptura de miel)

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: mediteraneana
Descrierea retetei: Pulpa de miel cu ierburi aromate este o reteta delicioasa, potrivita pentru o masa imbelsugata de Paste. Friptura de miel se serveste cu un sos pregatit din sosul lasat de miel, amestecat cu faina, unt si vin rosu.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente pulpa de miel cu ierburi aromate (friptura de miel):
1 pulpa de miel, ierburi aromate: rozmarin, cimbru, oregano, magheran, 3 capatani usturoi, 2 ardei iuti, ulei, sare, piper, cartofi noi, morcovi, pastarnac, 30 g unt, 30 g faina, 1 lamaie, vin rosu,
Preparare reteta

Sarmale turcesti de berbec (miel) in foi de vita

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: mediteraneana
Descrierea retetei: Reteta orientala de sarmalute din carne de miel, berbec sau oaie, in foi de vita de vie.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente sarmale turcesti de berbec (miel) in foi de vita:
300 g carne de miel sau berbec, 20 foi de viţă, 2 cepe, 100 g orez, 100 g stafide, 1 pahar ulei, 2 cesti de apa, 1 cub supa Knorr sau delikat, 1 galbenus, 1 lingura faina, 1 lamaie,
Preparare reteta

Tocana de miel(stufat oltenesc de miel)

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: balcanica
Descrierea retetei: Un fel de mancare numai potrivit pentru sarbatorile de Paste. Aceasta reteta este deosebit de gustoasa, carnea de miel si legumele imbinandu-se intr-o mancare excelenta.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente tocana de miel(stufat oltenesc de miel):
800 g de pulpa de miel, 2 fire de praz, 4 morcovi, 1 telina, 1 patrunjel, 5 cartofi, 1 lingura de faina, 6 cuisoare, 6 fileuri de ansoa, 1 lamaie.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.