Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Berbec cu fasole boabe

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Se serveste cald, cu sosul adus separat.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente berbec cu fasole boabe:
1 kg carne de berbec, 300 g fasole alba, 100 g slanina afumata, 5 catei de usturoi, 3 linguri untdelemn , 2 foi de dafin , 2 linguri bulion, sare, piper.
Preparare reteta

Budinca din carne de berbec

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:mancaruri tocanite. Este specifica bucatariei: balcanica
Descrierea retetei: Reteta bulgareasca de budinca de carne de berbec sau miel. Se serveste fierbinte cu salata verde sau muraturi.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente budinca din carne de berbec:
400 g carne berbec (miel), 130 carne porc, 100 g ciuperci proaspete sau 1/2 -1 conserva ciuperci, 5 oua, 3 linguri bulion, 2 linguri smantana, 2 linguri branza rasa, 100 g paine, 1/3 pahar lapte, sare, piper, boia
Preparare reteta

Ciorba de berbec ( miel )

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O ciorba gustoasa, care poate fi preparata pentru sarbatorile de Paste.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente ciorba de berbec ( miel ):
1/2 kg carne de berbec ( miel ), 2 morcovi, 1 ceapa, 1/2 telina, 1 radacina patrunjel, pastarnac, 1 cartof, 2-3 rosii sau o lingura de bulion, 1/2 l zeama de varza, 1 legatura patrunjel, piper, sare, 2 l apa, 2 oua.
Preparare reteta

Ciorba de miel (bors de miel)

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:supe ciorbe. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta este reteta de ciorba de miel pregatita in mod traditional de Paste. La ciorba de miel se pot pune si maruntaiele de miel dar de obicei din acestea se pregateste drobul. Borsul de miel este servit cald, cu smantana, si presarat cu verdeata proaspata, tocata marunt.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente ciorba de miel (bors de miel):
capul, oase de miel, 250 g zarzavat de ciorba (patrunjel, morcov, telina), verdeata pentru ciorba de miel: tarhon, leustean, 1 ceapa, 500 ml bors, 1 lingura orez, 100 ml smantana, 1 galbenus, 2 linguri ulei, sare,
Preparare reteta

Drob de miel

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Reteta de drob de miel pregatita in mod traditional de Paste.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente drob de miel:
organele de miel: ficatul, splina, rinichii, inima, plamanii, 2-3 legaturi ceapa verde, 1-2 legaturi de usturoi verde, 2 legaturi patrunjel verde, 1 legatura de marar, 4 oua, 4 linguri ulei, prapur de miel, 20 g unt, pesmet, sare, piper, optional: 500 g ficat de pui sau pipote de pui, optional: 2-3 oua fierte tari,
Preparare reteta

Frigarui de miel

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: balcanica
Descrierea retetei: O reteta inedita de frigarui cu carne de miel, foarte usor de pregatit la iarba verde.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente frigarui de miel:
500 g carne miel, oaie sau berbec, 150 g slanina afumata, 4 rosii, 3 ardei grasi, 200 g orez, 3 linguri ulei, sare, piper
Preparare reteta

Friptura de berbec ( miel ) cu legume

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:friptura gratar. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: O friptura foarte buna pentru sarbatorile de primavara.
Reteta mancare cu carne miel berbec
Ingrediente friptura de berbec ( miel ) cu legume:
1 1/2 kg carne de berbec, miel sau capra intro singura bucata si fara os, 4 linguri de ulei, 2 morcovi, 2 patrunjei, 1 ceapa potrivit de mare, 2-3 linguri de smantana, sare, cateva boabe de piper, 1 foaie de dafin.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.