Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Oua picante

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: germana
Descrierea retetei: Un aperitiv foarte usor de realizat, aceasta reteta este in acelasi timp si gustoasa.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente oua picante:
6 oua fierte tari, 1 lingura de unt, 2 cepe, 4 linguri de margarina, sare, piper
Preparare reteta

Oua picante cu afumatura

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: mexicana
Descrierea retetei: Un aperitiv delicios si simplu de realizat.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente oua picante cu afumatura:
4 oua, 150 carne afumata, 1 castravecior acru, 1 lingura maioneza, zeama de lamaie, boia
Preparare reteta

Oua umplute cu ficatei de pasare

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: mexicana
Descrierea retetei: Un exceptional aperitiv, care va fi preferatul invitatilor dumneavoastra.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente oua umplute cu ficatei de pasare:
6 oua, 150 g ficatei de pasare, 30 g unt, 2-3 ardei iuti, sucul de la o lamaie, 4-5 linguri vin alb, sare, piper dupa gust si putina nucsoara, cateva foi de salata verde.
Preparare reteta

Parjoale moldovenesti

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Este o reteta potrivita pentru cei care iubesc carnea. Parjoalele sunt un fel de mancare treditionala moldoveneasca.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente parjoale moldovenesti:
700 g - carne tocata de pui, 300 g - carne tocata porc\vita, 1 cartof, 1 ceapa, 2-3 linguri pesmet, 1 ou, 1-2 catei usturoi, lapte, sare, piper, marar uscat, bicarbonat, otet
Preparare reteta

Pate din ficat de gasca

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Aceasta reteta va garanteaza un rezultat mai bun decat orice pate cumparat.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente pate din ficat de gasca:
1 ficat de gasca, 50 g untura de gasca(sau ulei), 2 oua, 2 linguri smantana proaspata, 50 g unt, 1 ceapa, sare, mustar.
Preparare reteta

Pate din peste afumat

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Pateul de peste afumat poate fi servit ca aperitiv sau poate fi folosit la prepararea sandwich-urilor.
Reteta mancare cu peste fructe de mare
Ingrediente pate din peste afumat:
200 g peste afumat, 100 g unt, piper macinat, optional: marar tocat, patrunjel tocat, 3-4 linguri smantana
Preparare reteta

Pateu de vita cu ciuperci

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Reteta pentru prepararea pateului de vita cu ciuperci.
Reteta mancare cu carne vita
Ingrediente pateu de vita cu ciuperci:
1 kg ficat de vita si carne de vita, 300 g slanina afumata, 300 g ciuperci, sare, piper, dafin, seminte ienupar, optional: zarzavat de supa, boia de ardei
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.