Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Cascaval la capac

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Cascavalul la capac se poate servi ca aperitiv sau pentru sandwich-uri.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente cascaval la capac:
400g cascaval, 4 lingurite de unt
Preparare reteta

Castane coapte

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Castanele coapte sunt parfumate si gustoase.
Reteta mancare de post
Ingrediente castane coapte:
castane comestibile
Preparare reteta

Chec aperitiv cu cascaval si cabanos

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Un aperitiv bun cu care veti avea un succes deosebit in fata familiei si a prietenilor.
Reteta mancare
Ingrediente chec aperitiv cu cascaval si cabanos:
300 g cascaval, 6 oua, 3 carnati cabanos, 2-3 felii de branza topita, 50 g sunca slaba (am folosit sunca de pui), 4-5 linguri faina, 4 linguri smantana 12%, 10 masline verzi, 100 gr mazare, 1/2 conserva boabe de porumb, 1 ardei gras rosu, 1 lingura pesmet, 1 lingura ulei, 2-3 lingurite ulei de masline, 1/2 plic praf de copt, 2 lingurite otet (zeama de lamaie), sare, piper, cimbru
Preparare reteta

Chifle umplute cu carne de pasare

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Acest fel de mancare, va va trezi pofta inca dinainte de a-l scoate din cuptor.
Reteta mancare cu carne pasare
Ingrediente chifle umplute cu carne de pasare:
7-8 chifle, 200 g rasol sau friptura de pasare, 2 oua fierte, 1/2 l lapte, 1 lingura faina, 50 g unt, 2 linguri cascaval ras, sare, piper, putin patrunjel verde tocat marunt.
Preparare reteta

Chiftele

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Chiftelele sunt un aperitiv care nu poate lipsi de la masa. Le puteti servi si la micul dejun, si le puteti pune la pachet pentru servici sau scoala.
Reteta mancare cu carne porc
Ingrediente chiftele:
1,5 kg carne, 200 g paine, 1-2 cartofi (200g), 2-3 capatani de usturoi, 2 cepe, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, sare, piper, condimente pentru chiftele, ulei pentru prajit, faina, optional: 1 morcov ras
Preparare reteta

Chiftele de cartofi

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: romaneasca
Descrierea retetei: Chiftelele de cartofi sunt un aperitiv gustos, fara carne.
Reteta mancare de post - fara carne
Ingrediente chiftele de cartofi:
500g cartofi, 2 linguri faina , 1 ou , 2-3 linguri de ulei, sare
Preparare reteta

Chiftele de post

Sugestie de prezentare

Categoria din care face parte reteta culinara:aperitive. Este specifica bucatariei: internationala
Descrierea retetei: Reteta culinara pentru prepararea chiftelelor de post.
Reteta mancare de post
Ingrediente chiftele de post:
2 cartofi (aprox. 250 g)
200 g ciuperci, 2 - 3 linguri orez, 1 ceapa, 1/4 - 1/2 legatura marar, 1/4 - 1/2 legatura patrunjel, 3 linguri faina, sare, piper, faina si ulei pentru prajit
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.