Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Varza pane la cuptor

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete de post (fara carne), Bucatarie italiana

Reteta trimisa de: Irina

Descrierea retetei: O reteta deosebita, de origine italiana, aceasta reteta de mancare va capta cu siguranta atentia comesenilor.

Ingrediente varza pane la cuptor:
1 kg varza
1 lingura de faina
3 linguri de unt
2 linguri de branza rasa
1 ceasca de smantana
1 lingura de pesmet

Preparare varza pane la cuptor:
Se alege o varza frumoasa. Se curata de frunzele verzi. Se taie in doua, apoi fiecare jumatate in felii groase cat degetul. Se pun in apa clocotita cu putina sare sa fiarba 10 minute. Se scot feliile de varza pe o sita, sa se scurga bine de apa. Se dau prin faina si se prajesc in unt sau untura. Nu trebuie rumenite, ci se tin numai pana cand incep sa se ingalbeneasca. Se unge bine o forma cu unt, se asaza feliile de varza, iar printre ele se pune branza rasa. Se toarna deasupra smantana in care am pus un praf de faina si unul de sare, si se presara branza rasa, amestecata cu pesmet. Se da varza la cuptor la foc potrivit; se tine pana cand se rumeneste frumos pe deasupra.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui