Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Varza a la Cluj

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne porc, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Mircea

Descrierea retetei: Se serveste fierbinte. Aceasta reteta este delicioasa si se prepara mai repede decat sarmalele.

Ingrediente varza a la cluj:
600 g carne de porc
5 linguri de ulei
1 ceapa
150 g orez
1 ceasca mare cu smantana
1 kg varza murata
sare.

Preparare varza a la cluj:
Carnea tocata impreuna cu ceapa taiata marunt se inabusa in 2 linguri de ulei pana se inmoaie. Varza se caleste in restul de ulei adaugand cate putina apa. Orezul se fierbe complet in apa cu putina sare. Intr-un castron rezistent la foc, uns foarte bine cu untura si cu smantana se asaza un rand de varza, altul de carne (care a fost amestecata cu orez si smantana), continuand astfel pana cand se termina cu varza. Se da la cuptor 10-15 minute.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui