Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Urda cu marar

Categorii: Retete aperitive, Retete de post (fara carne), Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: stefan_d

Descrierea retetei: Un aperitiv usor de preparat, foarte gustos, care poate fi servit cu legume, ca rosii, ardei gras, etc.

Ingrediente urda cu marar:
400 g urda
2 linguri smantana groasa
50 g unt
2 linguri frunze de marar tinere (fara cotoare) taiate foarte marunt, sare.

Preparare urda cu marar:
Branza sau casul se dau prin masina de tocat (cu sita deasa) de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, cu chimenul, boiaua (eventual) si sarea necesara. Unele persoane adauga dupa gust si putina ceapa rasa pe razatoare (vara 3-4 frunze de ceapa verde, taiata marunt). Branza se asaza pe farfuria de servit dandu-i forma dorita. Se garniseste cu rosii, ardei gras, ridichi taiate sub forma de trandafir, castraveciori cruzi, ceapa verde etc.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui