Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Tochitura de porc

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne porc, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: constantin_ene

Descrierea retetei: Reteta pentru prepararea unei gustoase tochituri din carne de porc. Pofta Buna!

Ingrediente tochitura de porc:
500gr carne de porc,
500gr de ficat de porc,
500gr de carnati de casa,
3 rosii mijlocii.o ceapa,
10 catei de usturoi,
o legatura de patrunjel,
sare ,piper, ceapa, ulei

Preparare tochitura de porc:
Ceapa impreuna cu usturoiul tocate marunt se rumenesc intr-o tigaie. Apoi se adauga rosiile taiate marunt. Dupa 5 minute adaugi carnea, ficatul si carnatii taiate cubulete. Lasi la foc mic aproximativ 30min.
Spre final adaugi patrunjelul. Tochitura se va fierbe la foc mic.
Recomandarea retete-mancare.ro este ca rosiile sa fie decojite, curatate de samburi si adaugate tochiturii dupa ce a fiert carnea, pentru a fi evitata posibilitatea intaririi acesteia.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui