Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Tochitura

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne porc, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Anca Matrut

Descrierea retetei: Tochitura se serveste racorita, fiind foarte gustoasa cu mamaliguta calda.

Ingrediente tochitura:
1 piept de pui
300g ficatei de pui
300g carne de porc
100g ciuperci
1 ceapa mijlocie sau 2 mai mici
5 catei de usturoi
2 rosii
o legatura de patrunjel
4 linguri de ulei
sare
piper

Preparare tochitura:
Ceapa, impreuna cu usturoiul se toaca marunt si se prajesc in ulei. Rosiile se spala, se taie marunt si se adauga peste ceapa, apoi se lasa acoperite sa se inabuse.
Intre timp se toaca carnea de porc in cubulete, si se adauga la ceapa cu rosii. Dupa 5 minute se adauga la tochitura pieptul de pui, ficatul si ciupercile.
Se lasa tochitura sa fiarba la foc mic, cu cratita acoperita. Cand carnea a fiert se stinge focul si se presara peste tochitura patrunjelul tocat marunt.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui