Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Tocanita de pui cu cartofi

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: M.alexandra

Descrierea retetei: Tocanita de pui cu cartofi pregatita dupa aceasta reteta va fi preferata familiei dumneavoastra.

Ingrediente tocanita de pui cu cartofi:
2 pulpe mari
1 kg cartofi
2 cepe
1 morcov
1 ardei gras
3 rosii sau suc de rosii, bulion
patrunjel verde, sare, piper, ulei

Preparare tocanita de pui cu cartofi:
Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se adauga pulpele, se sareaza si se pune 1 -2 pahare cu apa, sa aiba in ce fierbe carnea. Se lasa 15 minute sa fiarba, apoi se adauga morcovul ras, ardeiul si cartofii taiati cuburi. Cand carnea este fiarta se pun rosiile curatate de coaja si taiate cubulete, se potriveste tocanita de sare. Se mai lasa 3-5 minute pe foc si se adauga patrunjelul tocat marunt.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui