Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

D. Francesca

Descrierea retetei:

Aceasta mancare de legume se poate servi ca atare sau garnitura la diferita mancaruri.

Ingrediente tocanita de ardei:

2 ardei grasi
2 cepe mari
2 linguri ulei
50 g orez
6 rosii mari
1 lingura marar
1 lingura telina taiate marunt, sare
piper.

Modul de preparare a retetei:
Ceapa taiata in felii subtiri se inabusa in ulei. Se adauga ardeii curatati de seminte si vinisoare, taiati in felii rotunde, rosiile taiate bucati, sare, verdeata. Vasul acoperit se lasa pe marginea masinii, sa fiarba incet. Cand ardeii sunt moi se adauga orezul fiert separat. Se amesteca usor, se mai potriveste de sare si eventual de grasime si se da la cuptor sa scada, 10-15 minute.

Retete Culinare Similare

Tocanita de ficatei

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Tocanita de ficatei este o reteta culinara simpla si rapid de preparat.
Preparare reteta

Ardei umpluti (mancare de post)

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Ardeii umpluti cu orez si ciuperci sunt o mancare de post gustoasa si sanatoasa.
Preparare reteta

Tocanita de ghebe

Descrierea retetei:

Tocanita de ghebe este o mancare delicioasa. O puteti servi cu orice ocazie, cu mamaliguta fierbinte si smantana.
Preparare reteta

Tocanita de cartofi cu carne de porc

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Tocanita de cartofi cu carne de porc este o mancare satioasa si gustoasa, care va deveni preferata familiei dumneavoastra.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.