Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

Cioaca.i

Descrierea retetei:

Se serveste cu diferite paste fainoase marunte, cartofi si salata la alegere.

Ingrediente tocana de carne de vitel:

1 kg carne de diferite calitati (piept, spata, pulpa, ficat, rinichi, inima)
1 ceapa mica
1 lingura untura
1 lingurita boia dulce
sare.

Modul de preparare a retetei:
Carnea spalata se taie in bucati potrivit de mari si se inabusa in propriul ei suc. Ceapa taiata foarte marunt se prajeste usor in untura dupa care se adauga boiaua si carnea. Se pune la foc potrivit, adaugand in cursul fierberii sare si cate putina apa calda, pana cand se inmoaie complet.

Retete Culinare Similare

Papricas din carne de vitel

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Foarte bun servit cu pireu de cartofi sau cu galuste de faina.
Preparare reteta

Carne de vitel cu sos

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Se serveste cu macaroane, galuste din franzela, diferite paste fainoase sau pireu de cartofi.
Preparare reteta

Bulete de carne

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

In aceasta reteta se observa spiritul din bucataria asiatica, in combinatia unica de ingrediente folosite.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.