Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa de zarzavat II

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Emilia C.

Descrierea retetei: Supa de zarzavat este o reteta usor de pregatit in timpul verii.

Ingrediente supa de zarzavat ii:
1/2 kg cartofi
3 morcovi
1 -2 cepe
1/2 telina (200 g)
2 radacini de patrunjel
3 oua , 4 linguri ulei
400 g suc de rosii
verdeata (patrunjel si telina)
sare

Preparare supa de zarzavat ii:
Se curata si se spala zarzavatul.
Se pune la fiert in 3 litri de apa ceapa tocata, morcovul, telina si patrunjelul radacina tocate cubulete sau date pe razatoare mare.
La 10 minute dupa ce au inceput sa fiarba se adauga cartofii taiati cuburi.
Cand zarzavatul este fiert, se adauga sucul de rosii, se lasa sa se dea in clocot, apoi se drege supa de zarzavat cu ouale batute. Se adauga uleiul si verdeata tocata fin. Se acopera supa si se ia de pe foc.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui