Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa de rosii II

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: M. Catalin

Descrierea retetei: Verdeata (marar si patrunjel tocat) nu trebuie sa lipseasca de la supa de rosii. Dresul cu unt si smantana fac supa de rosii mai gustoasa si mai nutritiva.

Ingrediente supa de rosii ii:
1,5 kg rosii
zarzavat de supa
2-3 linguri de orez
3 linguri smantana
1 bucatica de unt
verdeata

Preparare supa de rosii ii:
Se spala rosiile, se taie si se pun sa fiarba fara apa, acoperit. Pe de alta parte, se face o supa de zarzavat. Cand rosiile s-au inmuiat, se trec prin sita si se subtiaza cu zeama de zarzavat. Supa de rosii se amesteca, se sareaza, si se pune sa fiarba cu orezul pana cand acesta este fiert. Cine doreste, poate adauga si o lingurita de zahar.
Cand este gata, se pune multa verdeata tocata, se acopera si se lasa cateva minute.
Cand se toarna in castron supa de rosii se drege cu smantana si o bucatica mica de unt.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui