Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa de pui

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete carne pasare, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Anca Matrut

Descrierea retetei: Supa de pui este un aliment usor, dietetic, potrivit in special persoanelor care tin regim sau sunt in convalescenta, sau in timpul verilor calduroase.

Ingrediente supa de pui:
500 g carne de pui
2 morcovi
1 patrunjel
1 telina
1 ceapa
sare, patrunjel verde.

Preparare supa de pui:
Carnea de pui se pune la fiert in 1,5 l apa. Dupa ce se aduna toata spuma formata se adauga ceapa si legumele curatate, spalate si taiate in doua, fierband in continuare cca. 45-50 minute. Cand carnea de pui si legumele (morcovul in special fierbe mai incet) sunt fierte se poate adauga vegeta sau alt concentrat de legume, apoi se potriveste supa de sare. Se stinge focul si se presara patrunjel verde, tocat marunt, apoi se acopera.
Supa de pui se poate servi cu fidea sau galuste de gris.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui