Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa de primavara cu gogosele de legume, carne de pasare si branza

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Ionita P.

Descrierea retetei: Aceasta supa este grozava primavara, cand toate legumele si zarzavaturile sunt proaspete.

Ingrediente supa de primavara cu gogosele de legume, carne de pasare si branza:
1/2 pasare
2 morcovi
1 telina mica,
1 patrunjel
3 fire ceapa verde
100 g spanac (sau stevie, loboda etc.)
1 ardei gras
1 cartof
2 rosii
50 g branza de vaci
50 g swaiter
4 oua
2 linguri smantana
50 g unt
3 linguri ulei
50 g faina
sare
piper
putin cimbru.

Preparare supa de primavara cu gogosele de legume, carne de pasare si branza:
Intr-o oala cu 3 l apa se pun la fiert mai intai radacinoasele, apoi cartofii si rosiile. Cand aceste legume sunt bine fierte se scot pe o farfurie si se introduc la fiert ceapa si ardeiul, apoi spanacul. Dupa ce s-au fiert si acestea, se scot pe alta farfurie.
Cele doua grupe de zarzavaturi se paseaza sau se taie foarte marunt (tot separat), apoi se amesteca fiecare grupa cu cate un ou si o jumatate din cantitatea de carne de pasare trecuta prin masina de tocat. Se potriveste de sare si se condimenteaza cu piper si cimbru.
Branza de vaci se amesteca cu swaiterul ras, cu un ou si putina faina.
Dupa ce toate cele trei compozitii sunt pregatite, se formeaza sfere mici care se tavalesc prin faina si se prajesc in amestec de ulei si unt. Separat se bate bine un ou cu putina faina si smantana si apoi se toarna in zeama in care au fiert legumele ; se potriveste de sare si se mai fierbe inca 10-15 minute.
Supa se serveste fierbinte, cu cate 2-3 gogosele din fiecare fel, puse in farfurii.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui