Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa de pasare cu zdrente

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Ionita P.

Descrierea retetei: Zdrentele de oua dau acestei supe un aspect si o savoare aparte.

Ingrediente supa de pasare cu zdrente:
2,5 l supa concentrata din carne de pasare
1 legatura patrunjel verde tocat sare.
Pentru zdrente :
200 g faina
2 oua
100 ml lapte
sare.

Preparare supa de pasare cu zdrente:
Faina, ouale, laptele si sarea se amesteca batand cu un mixer pana se obtine o compozitie omogena. Cand supa clocoteste, se lasa focul mic si se toarna treptat compozitia, amestecandu-se usor sa se formeze zdrentele.
Pentru ca zdrentele sa iasa frumoase este bine sa se toarne compozitia cu cornetul tinut deasupra vasului.
Se mai fierbe cca 10 minute, se trage vasul deoparte, se presara verdeata si se serveste imediat.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui