Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa de pasare cu taitei de casa

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: ......
Ne cerem scuze, utilizatorul nu a putut fi identificat. Pentru asumarea paternitatii acestei retete va rugam sa folositi formularul de aici, mentionand data la care ati introdus reteta si username-ul folosit.
Ne cerem scuze pentru eventualele probleme cauzate de aceasta eroare,
Va multumim.

Descrierea retetei: Aceasta supa de pasare este un fel de mancare foarte gustos, in special pregatita cu taitei de casa.

Ingrediente supa de pasare cu taitei de casa:
1 gaina mare
2 cepe mijlocii
1 morcov
1 patrunjel
1 telina
7-10 pastai de fasole
sare, 8-10 boabe piper
1 lingura patrunjel verde tocat
Pentru taitei : 2 oua, 200 g faina, sare.

Preparare supa de pasare cu taitei de casa:
Gaina, curatata si spalata, se pune intreaga la fiert in 3 l apa rece. In timpul fiertului se spumeaza des. Dupa ce nu se mai ridica spuma, se adauga ceapa, zarzavaturile, fasolea si boabele de piper; in timpul fiertului se adauga sarea. Dupa ce au fiert pasarea si zarzavatul, se strecoara zeama.
Intre timp se pregatesc din faina si oua taitei subtiri, care se fierb in zeama de pasare.
Cand se serveste supa, se presara pe deasupra patrunjelul.
Gaina se serveste rasol sau se unge cu unt si se pune la cuptor pentru 15-20 minute ca sa se rumeneasca, apoi se serveste cu cartofi fierti si stropiti cu unt fierbinte.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui