Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa de pasare cu jumari de oua

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Ionita P.

Descrierea retetei: O supa aburinda, apetisanta si gustoasa.

Ingrediente supa de pasare cu jumari de oua:
2,5 l supa concentrata din carne de pasare
1 lingura patrunjel verde tocat zeama de la o lamaie.
Pentru jumari:
3 oua
50 g unt sau 50 ml ulei
sare.

Preparare supa de pasare cu jumari de oua:
Intr-un castronas se bat ouale cu sare, apoi se toarna intr-o tigaie cu unt fierbinte, amestecand cu o lingura ca sa se formeze jumarile. Se pun in vasul cu supa si se fierb 10 minute. Se trage vasul de pe foc, se presara supa cu patrunjel verde si se serveste cu zeama de lamaie. Supa se serveste fierbinte, cu crutoane.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui