Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa de pasare cu gogosele pripite

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Ionita P.

Descrierea retetei: Inlocuind chiflele de paine, aceste gogosele vor atrage atentia comesenilor prin ineditul retetei.

Ingrediente supa de pasare cu gogosele pripite:
2,5 l supa concentrata din carne de pasare.
Pentru gogosele :
50 ml ulei
2 oua
100 g faina
50 ml apa
sare.

Preparare supa de pasare cu gogosele pripite:
Intr-o craticioara se pune uleiul cu apa la foc. Cand da in clocot se toarna faina amestecand bine cu o lingura pana se obtine o pasta pufoasa si fara cocolosi.
Se trage vasul de pe foc, amestecand mereu pentru a se raci compozitia, dupa care se adauga ouale pe rand si se potriveste de sare.
Cand amestecul este bine omogenizat se pune intr-un cornet, cu ajutorul caruia se toarna pe o tava sfere mici, cu diametrul de cca
2 cm, distantate intre ele sa nu se lipeasca. Se coc in cuptor la foc iute, cca 20 minute.
Cand sunt coapte se scot pe o farfurie. Se servesc la supa, cate 5-6, bucati pentru fiecare persoana.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui