Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa de pasare cu galuste de ficatei

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete carne pasare, Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: Anna Maria Gh

Descrierea retetei: O reteta de supa traditionala ardeleneasca.

Ingrediente supa de pasare cu galuste de ficatei:
2,5 l supa concentrata din carne de pasare.
Pentru galuste :
150 g ficatei de pasare
1 ou
1 ceapa mica
15 g unt
1 lingura rasa pesmet
sare
piper
1 lingurita patrunjel verde tocat marunt.

Preparare supa de pasare cu galuste de ficatei:
Ficatul si ceapa se trec de doua ori prin masina de tocat, apoi se adauga untul, oul, patrunjelul, pesmetul si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia; se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se pune vasul cu supa la foc mic. Din compozitia de galuste se formeaza, cu mainile ude, mici sfere care se introduc in vasul cu supa. Se fierb incet 15-20 minute, dupa care se trage vasul de pe foc. Supa se serveste fierbinte, cu crutoane de paine si presarata cu patrunjel verde tocat marunt.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui