Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa chinezeasca de porc cu porumb

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete carne porc, Bucatarie chinezeasca

Reteta trimisa de: Georgiana

Descrierea retetei: Reteta culinara de supa de porc cu porumb, o mancare traditionala chinezeasca.

Ingrediente supa chinezeasca de porc cu porumb:
1 conserva porumb boabe (aprox. 400g)
700 ml supa
200 g carne porc, taiata fasii fine
2 oua, batute
10 g amidon
1 lingurita ulei susan
2 linguri vin de orez
sare, piper

Preparare supa chinezeasca de porc cu porumb:
Se amesteca porumbul in supa (se poate folosi supa obtinuta din apa si concentrat) si se da un clocot. Amidonul se dizolva in 3-4 linguri de supa (racita) si se adauga apoi la supa care fierbe. Se fierbe supa inca 2 minute, timp in care amidonul ii va da consistenta caracteristica supei chinezesti. Se adauga carnea de porc, uleiul, vinul de orez si ouale batute, amestecand repede in supa. Se stinge focul, se condimenteaza si se serveste fierbinte.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui