Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Supa ardeleneasca de dovleac

Categorii: Retete supe ciorbe, Retete de post (fara carne), Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: ana c.

Descrierea retetei: Reteta de supa ardeleneasca de dovleac, cu lapte batut si smantana.

Ingrediente supa ardeleneasca de dovleac:
2 kg dovleac fara coaja si samburi
1 l lapte dulce
1,5 l lapte batut
250 ml smantana
2 ardei grasi
2-3 linguri ulei
faina
boia
sare, marar

Preparare supa ardeleneasca de dovleac:
Dovleacul se da pe razatoarea cu gauri mari, apoi se pune la calit in ulei. Se pune un varf de lingurita de sare sa lase apa si se lasa sa scada, amestecand sa nu se prinda.
Se adauga o lingura de faina, boia, si laptele dulce. Cand incepe sa fiarba se adauga ardeiul gras taiat in felii si se lasa supa sa fiarba pana cand legumele sunt fierte. Se stinge focul, se adauga mararul tocat, laptele batut si smantana.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui