Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Reteta trimisa de:

Ecat3rina

Descrierea retetei:

Aceasta mancare de peste se serveste calda, din vasul de yena in care a fost preparata.

Ingrediente sufleu de peste:

1 kg peste
3 linguri unt
o lingura de faina
250 ml lapte
6 oua
50 g branza rasa

Modul de preparare a retetei:
Se ia orice fel de peste, se curata, se fierbe, se scot cu grija oasele si pielea si apoi se taie in bucatele mici. Separat, se rumeneste usor o lingura de faina cu o lingura de unt si se stinge cu o ceasca de lapte. Dupa care se lasa sa dea cateva clocote, fara sa se ingroase, se da deoparte, se amesteca cu pestele, se pun 2 linguri de unt proaspat si se potriveste de sare. Dupa ce se raceste putin, se adauga 6 galbenusuri (care se pun pe rand) si apoi cele 6 albusuri batute spuma. Se unge bine cu unt o forma rezistenta la foc. Se toarna compozitia si se presara branza rasa. Se da la cuptor, la foc potrivit, unde se lasa circa 45 minute. Sufleul de peste trebuie sa creasca frumos.

Retete Culinare Similare

File de peste la microunde

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta de file de peste, pregatita la cuptorul cu microunde.
Preparare reteta

Peste la cuptor

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Pestele la cuptor este o reteta de mancare dietetica dar foarte gustoasa, pe care o puteti pregati in mai putin de o ora.
Preparare reteta

Saramura de peste

Descrierea retetei:

Saramura de peste este o reteta de mancare traditionala romaneasca, specifica zonei Dobrogene.
Preparare reteta

Zacusca de peste

Descrierea retetei:

Zacusca de peste se poate pastra mai multa vreme. In acest caz, pestele nu se mai da prin faina inainte de a fi prajit. Zacusca racorita se pune in borcane, se acopera cu hartie pergament, se leaga si se fierbe 1/2 ora intr-un vas cu apa.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.