Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Sufleu de dovlecei

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: M_Stef

Descrierea retetei: O reteta de mancare gustoasa si aspectuasa.

Ingrediente sufleu de dovlecei:
3-4 dovlecei mijlocii
3 felii de unt
3 linguri de faina
3 oua
2-3 linguri branza rasa
1 ceasca de lapte
1-2 linguri de smantana

Preparare sufleu de dovlecei:
Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se pun la fiert. In acest timp se face un sos gros din unt, faina, lapte si smantana si se fierbe amestecand mereu pana se ingroasa bine. Se iau de pe foc, se adauga branza rasa si galbenusurile puse pe rand, iar la urma albusurile batute spuma. Se sareaza. Se scurg dovleceii, se strivesc bine cu o lingura de lemn. Se amesteca cu sosul si se pune intr-o tava unsa cu unt. Se presara cu parmezan si se da la cuptor. Cand este frumos crescuta si rumena (cam dupa 1/2 ora) se serveste in forma imediat.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui