Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2018 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Spanac la cuptor

Categorii: Retete mancaruri tocanite, Retete de post (fara carne), Bucatarie romaneasca

Reteta trimisa de: alexa67

Descrierea retetei: Spanacul la cuptor este o reteta de mancare gustoasa, pe care o puteti pregati repede si cu usurinta.

Ingrediente spanac la cuptor:
1 kg spanac curatat
150 ml lapte
50 g unt
100 g cascaval ras
sare

Preparare spanac la cuptor:
Spanacul se curata, se spala in cateva ape si se pune in 1 l de apa sarata, clocotita. Se tine pe foc 15 minute, apoi se raceste, se scurge si se toaca marunt. Se amesteca spanacul cu laptele, untul si se aseaza intr-un vas termorezistent. Se presara peste spanac cascavalul dat pe razatoare si se baga 30 minute la cuptor (pana se topeste cascavalul si se rumeneste un pic).

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui