Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Sos olandez

Categorii: Retete sosuri, Retete de post (fara carne), Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Anca Marcu

Descrierea retetei: Sosul olandez se serveste la rasolul de carne sau la perisoare.

Ingrediente sos olandez:
1 lingurita de faina
50 ml lapte
5g unt
1 galbenus de ou
sare

Preparare sos olandez:
Se pune la fiert 2/3 din lapte. Intre timp se dizolva faina in restul de lapte. Se adauga la laptele fiert si se amesteca. Se adauga sarea si se tine pe foc 2-3 minute. Cand se ia de pe foc se pune galbenusul frecat in prealabil cu o lingura de supa sau de apa, apoi untul si se incorporeaza treptat in sosul olandez.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui