Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Sos de piersici, caise sau visine

Categorii: Retete prajituri, Retete de post, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: Georgiana

Descrierea retetei: Reteta de sos din fructe (piersici, caise sau visine) care poate fi servit la diverse prajituri sau cu orez cu lapte, iaurt de casa etc.

Ingrediente sos de piersici, caise sau visine:
300 g piersici (caise sau visine)
200 ml apa
100 g zahar
10 g amidon

Preparare sos de piersici, caise sau visine:
Se fierbe timp de cateva minute apa cu zaharul. Amidonul se dizolva separat in putina apa rece. Se adauga in sirop amestecand. Se mai fierbe cateva minute.
Se spala piersicile (caisele sau visinele), se scot samburii si se paseaza cu mixerul. Apoi se pun in siropul rece fructele pasate si zeama lor. Se amesteca si se tine la rece pana cand se serveste.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui