Ultimele retete:

File de peste la microunde

Reteta de file de peste, pregatita la cuptoru...


Frecatei cu mere

Reteta simpla de frecatei cu mere.


Mar copt la microunde

O retata simpla de mar copt, pe care o puteti...


© 2009 - 2011
retete-mancare.ro
Toate drepturile rezervate.
Retete culinare

Sos de piersici, caise sau visine

Categorii: Retete prajituri, Retete de post, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de:

Georgiana

Descrierea retetei:

Reteta de sos din fructe (piersici, caise sau visine) care poate fi servit la diverse prajituri sau cu orez cu lapte, iaurt de casa etc.

Ingrediente sos de piersici, caise sau visine:

300 g piersici (caise sau visine)
200 ml apa
100 g zahar
10 g amidon

Modul de preparare a retetei:
Se fierbe timp de cateva minute apa cu zaharul. Amidonul se dizolva separat in putina apa rece. Se adauga in sirop amestecand. Se mai fierbe cateva minute.
Se spala piersicile (caisele sau visinele), se scot samburii si se paseaza cu mixerul. Apoi se pun in siropul rece fructele pasate si zeama lor. Se amesteca si se tine la rece pana cand se serveste.

Printeaza reteta Sos de piersici, caise sau visine Printeaza reteta
Retete Culinare Similare

Dulceata de caise

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Reteta de dulceata de caise.
Preparare reteta

Compot de caise

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Compotul de caise este un desert usor si gustos in orice ocazie. Poate fi servit simplu sau poate insoti diferite prajituri.
Preparare reteta

Inghetata de caise

Descrierea retetei:

Inghetata de caise facuta in casa este deosebita, fiind in acelasi timp gustoasa si un deset sanatos.
Preparare reteta

Gem de caise

Sugestie de prezentare

Descrierea retetei:

Gemul de caise este parfumat si poate fi pastrat, la racoare, pana in lunile de iarna.
Preparare reteta

Esti STUDENT*?

Invata un job:
certificat-energetic.com
Acum ai gratuit la dispozitie
500 m2/saptamana in care poti exersa si realiza certificate de performanta energetica, sau chiar testa solutii de reabilitare termica.

* versiune disponibila in scop personal, educational.