Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Sos de agrise

Categorii: Retete sosuri, Retete carne vita, Bucatarie balcanica

Reteta trimisa de: Anna Maria Gh

Descrierea retetei: Sosul de agrise (sau alte sosuri de fructe) insotesc mancarurile de vaca sau din carne de pasare.

Ingrediente sos de agrise:
400 g agrise
1 lingura faina
1 ceasca supa de carne
sare
zahar.

Preparare sos de agrise:
Agrisele spalate, curatate de codite si de punctul negru de la varful fructului, se pun la fiert cu supa de carne, atat cat este necesara pentru formarea sosului. Se indulceste dupa gust, cu zahar. Se amesteca cu faina desfacuta cu putina apa si se mai fierbe putin sa se ingroase. La fel se prepara sosul din coacaze, visine, mere, gutui.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui