Retete Mancare

Copyright © 2008 - 2017 retete-mancare.ro. Toate drepturile rezervate.



Snitel de pui(piept de pui pane)

Categorii: Retete friptura gratar, Retete carne pasare, Bucatarie internationala

Reteta trimisa de: alexa67

Descrierea retetei: Snitelul de pui (piept pane) se poate prepara si din piept de gaina. Snitelul se serveste fierbinte cu pireu de cartofi sau legume, si salata. Se poate servi si cu cartofi prajiti , etc.

Ingrediente snitel de pui(piept de pui pane):
Piepti de pui (gaina)
ou
pesmet fin(faina)
unt
ulei

Preparare snitel de pui(piept de pui pane):
Se scot pieptii de pui (gaina) intregi (sunt 2 fileuri mari si 2 mici). Se aplatizeaza cu ciocanul de lemn, se sareaza, se trec prin ou si pesmet (faina) si se prajesc in unt amestecat cu untdelemn.

PRINTEAZA


Alti vizitatori au fost interesati si de: Retete Prajituri Retete Paste Retete de Pui